søndag 6. oktober 2013

Mamma Mia -i Montemagno


Så avslutter vi søndagskvelden med kino i Montemagno - på Sissel sin egen Cinema Paradiso. Hun viser film på ene veggen i stua, fyrer opp i ovnen og serverer vin og snacks til sine kino-gjester :-)
Hva den dama ikke gjør for sine gjester! Hun forteller at i slutten av oktober setter hun opp program for "høsten" med filmer og andre samlinger.


I dag såg vi filmen Mamma Mia - som vi såg som musikal for første gang på Broadway i 2002 og det var en utrolig morsom opplevelse. Jeg har ikke sett filmen før og heller ikke Vegar. Men Erik har sett den mange ganger. Koselig "feeling-god"-film :-)

Godt spisested midt i Pisa



Det var meldt litt regn i dag, men det har vært deilig vær og kun noen dråper nå i kveld. Så det ble tur nesten opp til Verucca i formiddag. Så tok vi turen til Pisa for noe mat i magen en søndag ettermiddag. Der var butikkene åpne og mye folk var ute og gikk tur å koste seg i gatene og på cafeene i det fine været. Vi fant oss en plass på samme sted vi var først i uka og hvor vi trivdes veldig godt - med god mat.










Så er det kveld og Vegar må pakke kofferten igjen. Han reiser i morgen tidlig så da blir det igjen stille og bare oss gamlinger igjen her i Casetta Livia. Koselig å ha ungdomman på besøk og det holder litt liv i oss gamlinga :-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar