søndag 6. mai 2012

Nå er våren kommet...






Stormåsegg fra holman utafor Ramberg
De smakte fortreffelig med heimsmør
og litt salt på.....

Torsdag kl.19 er det tid for kjærlighetsopera
i storsalen på kulturhuset.
Det blir nok en koselig middag med bla måsegg
og muligens et glass champis eller to før vi går....

Så skal vi besøke vår lille landsby Montemagno tett utenfor Pisa
1 uke fra lørdag http://www.sitoscana.com/

Vi flyr til Torp fredag formiddag fra Evenes og skal bo på hotell og kose oss fredagen i Sandefjord. Flyet vårt går tidlig lørdag morgen til Pisa. Vi har leiebil hele uka denne gangen og Montemagno ligger bare ca.20 min å kjøre fra flyplassen. Vi ser direkte opp på landsbyen når vi lander i Pisa. 

Der skal vi bo på Casetta Livia denne gangen og det blir morgenturer opp til Verucca hver dag. Det er 19 grader i Pisa nå og det er perfekt temperatur for oss. Det er planlagt et besøk til en nydelig vingår som vårt vertskap har avtale med 16.mai og det gleder vi oss til.

Den 15.mai inviteres det til Tage cena og det betyr at vi kan være sammen med vertskapet å lage middag. Vi kan enten bare se på, drikke Martini og snuse inn den gode lukten.... Eller vi kan delta i matlagingen, og det er veldig koselig - Erik gjorde det sist vi var der. Her står Tage med armen om sin lille engel - Livia, som er deres barnebarn. Huset vi skal bo i denne uka er oppkalt etter henne.      Denne gangen har vi lyst å besøke Verona - "Lille Roma" som skal være en vakker by. Der skal det etter sigende være nydelig opera utendørs i et stort amfi - får se om vi får oss billetter dit....Et lite spa-besøk må det vel også bli tid til.....
Skal se om vi kan få lagt inn et reisebrev eller to underveis i løpet av uka...




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar