fredag 20. mai 2016

En ferie er over

Så er våre tre uker i Toscana, Montemagno kommet til siste kveld. Jeg og gubben ligger på sofaen og prøver å la være å legge oss for tidlig. Vi har vært to dager i Volterra alene og overnattet på et kjempefint lite hotell som heter Volterra In. Nytt og veldig koselig og bare 7 rom. Vi ble godt tatt imot og servicen var helt upåklagelig. Dit skal vi dra en annen gang også.

Chef på Del Duca serverer og vi fikk nydelig Limoncella

Vi fikk en nydelig kveld etter at et kortvarig uvær passerte. Det var både lyn og torden og haglebyger. Da var vi på ettermiddagsvandring og gjett om det var godt med varme bad etterpå, myke morgenkåper og vin og småkaker stod på rommet da vi kom tilbake.

Signe og Henry i Pisa foran det skjeve tårn

Ungdommene har vært her og dratt videre til Roma. Det var veldig koselig å ha besøk og tiden gikk fort. I dag ble det fryktelig kjedelig og jeg er utålmodig etter å komme meg hjem og i gang med alt som venter. Det er egentlig 1 uke for lenge for meg å være borte, men nå er det jo mye som henger over oss akkurat nå da og det er jo litt spesielt. Men det skal bli godt å komme hjem og få ordnet med salget av Brygga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar