tirsdag 17. november 2015

Vårt nye hjem tar form...

Vi tar ukentlig en rusletur utover mot Trondenes for å se hvordan det går med byggeprosessen. Og det går sannelig fort, selv om jeg synes det er lenge til neste høst. Nå på søndag så vi at "vår leilighet" var kommet opp og på det ene bildet står Erik og peker opp mot 4.etg. i bygg nr.2 i rekken av de tre byggene som skal reises.

Her ser dere våre rom øverst med åpnet tak - det nærmeste huset

De tre husene er to-delte, med de største leilighetene til høyre for vår side. De har 3 soverom og vi fant ut at det var unødvendig stort for oss. Så vi flyttet en etg ned og har der 2 soverom. Som dere ser så er den siden trukket litt inn for de større leilighetene. Bilder med oversikt finner dere på Trondenes Boligpark sin hjemmeside. 


Her ser dere huset vårt over det røde naustet og Erik går på Stien langs sjøen. Det viser hvor nært havet huset vårt er og det blir ingenting foran oss og utsikten utover Vågsfjorden. Vi er selv nesten euforisk over at det blir så idyllisk! Og tenk når det blir plen og ordnet rundt huset ned mot havet - vi tenker at det blir helt strålende og bare litt lengre unna havet enn på Brygga i Bø.

På neste bilde ser dere et av de fine overraskelsene som er å finne langs stien. Skal ta flere bilder av de ulike elementer og legge ut senere. Vi er svært fornøyd med det vi ser så langt :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar