onsdag 2. juli 2014

Sommern e kommen!

Det er ingen tvil -nu e sommern her! Våren her nord er ofte veldig lang og kjølig. I år har de siste uker vært kalde og det er nesten så alt i naturen har stått litt i ro. Men så kom varmen gradvis og nu e det heilt sekkert, sommern er her for alvor! Ingenting kan måle seg med nord-norsk sommer; luktene er helt spesiell, fargene er spesielt fine og klare her nord og lydene når det er sommer er bare helt ubeskrivelige .....


Sist helg kunne vi ta ut alle hagemøblene og måtte ta ned markisen da sola stekte ganske så intens. På Brygga i fjæra har vi dobbel dose med sol - fra himmelen og refleks fra havet, så både nese og kinn lyste rødt når det bli kveld. Og så fantastisk deilig det er å bare sitte og se utover havet og nyte øyeblikket. På denne tiden bytter vi ikke med noen, det er bare Nord- Norge som gjelder når det er sommer.

Til helga er det to uker til det blir sommerferie på oss. Synes egentlig jeg har hatt en strålende vår i år med en uke i Tyrkia i april og en uke i Italia i juni. Det går nesten ikke an å ha det bedre! Så jeg er ganske avslappa og stresser ikke med å få ferie, det kjennes helt fint ut at den kommer når den kommer. Jeg får dessuten noen rolige dager på jobb til å fordøye alle inntrykk etter en intens start på ny jobb i mai. De fleste andre har tatt ferie så jeg kan få oppsummere og planlegge høsten. 

Vi har mange prosesser som skal passe sammen og vi skal presentere resultat for styret utpå høsten. Alle kjenner nok på at det er endringer på gang og noen er mer urolige enn andre. Men vi skal nok komme i havn og det blir uten tvil en spennende høst!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar