søndag 1. juni 2014

Greven Brando av Le Sodole


Greven selv - Brando, en svært hyggelig kar - skal ha vinsmaking og fortelle om gårdens historie til oss på fredag. Han har sin kjære på Cuba og har bygd opp en Resort der. Vi ble ønsket hjertelig velkommen dit neste gang. Dette gir jo bare mersmak så hvorfor ikke Cuba neste gang, dåkker ? Bli dåkker med?




I kveld tok våre flotte ungdommer å kjørte ned til et lokalt spisested - på anbefaling fra Greven selv, Brando - å kjøpe 18 deilige pizza (skikkelige Italienske) Så da laga vi langbord på forsiden av gården slik at vi fikk kveldshimmelen i Toscana i panorama foran oss. Med husets egen rødvin - hentet frem og åpnet av Greven selv, smakte det aldeles himmels! Masse god pizza, fliring og god stemning laget av utrolig fine folk, satte et verdig punktum for en utrolig flott første dag her på vingården LeSodole i Toscana. 

Pizza i kveldsol

Dagen har vi tilbragt nede ved bassenget i supert vær, hvor vi også fikk servert hjemmelaget iskrem. Servicen her er helt upåklagelig og vi får bare ja på alt uansett hva vi spør om - enten det er iskrem, ekstra madrasser til Elin som har vondt i ryggen eller noe annet vi måtte trenge. Slike søte folk som ikke vet hva godt de skal gjøre for oss, er en sjelden kombinasjon!


Siden det er søndag og gården hadde annet selskap i dag, dro vi flokk og følge ned til en lokal restaurant og spiste nydelige ulike pastaretter. Etterpå var det bare å dra hjem å slappe av ved bassenget igjen, for vi er jo her for å hvile - må vite :-) Ungdommene fant et supermarked og fikk kjøpt seg snacks og andre godsaker :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar