mandag 2. juni 2014

Den store festdagen

I dag skinner solen fra skyfri himmel og vi starter dagen med felles (nesten) frokost, og de fleste havner snart ved bassengkanten. Noen drar en tur til Lucca og har en fin dag der med å sykle rundt muren som omgir gamlebyen. Ungdommene drar ned til Pontedera for lunsj mens resten av oss tar lunsj her på gården. Nydelig mat som vi deler med hverandre - alle får smake på alt og seansen varer i 2-3 timer. Akkurat slik det skal være når man er i Italia. Greven selv med sin søte frue fra Cuba tar seg av oss i dag, da den 2.juni er helligdag her i Italia så de andre har fått fri.


Etter lunsj tar kusine Grete og jeg Spa - dvs det heter visst Shiatzu og består av sakte strekning av muskler av en aldeles nydelig og behagelig dame fra stedet. Jeg ble så salig at etterpå ble det en halvtimes middagshvil :-)



På kvelden er det festaften med taler og gaver og god mat - og en noe spesiell vin for anledningen. Våre barn hadde fått laget egne etiketter til rød- og hvitvin som var følge til kveldens utmerkede 4-retters måltid. Som dere ser så har disse fått navn etter min kjære og meg :-)


Og vi spiste og vi sang - og vi spiste mer - og det var taler og vi drakk vin....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar