mandag 9. juni 2014

Ettertanker...

Så er vi tilbake i hverdagen og uken i Toscana er allerede en drøm som hører fortiden til. Vi har bare tiden her og nu og i tidbanken kan vi ikke spare opp noe tid. Men gode opplevelser varer lenge og relasjoner og kontakter kan vi ta vare på - og gjenta. Og da kan vi skape nye, gode opplevelser som beriker våre liv.



Som kokka på gården som ikke visste hva godt hun skulle servere oss og som syntes vi var de hyggeligste gjestene hun hadde hatt. Slikt folk blir jo vi skrålende nordlendinger svært glade i!
Hun var spesielt begeistret for bursdagsbarnet - og mente han ikke var så gammel som vi feiret :-)



Og "alt-mulig-dama"på kjøkkenet og i restauranten bare smilte uansett hva vi spurte om og strålte mens hun sa : I bring it for you :-) Vi spurte om det var mulig å få kjøpt is til gjengen rundt bassenget - og da kom hun selvfølgelig ned å serverte oss deres egen hjemmelagede is i skåler. Og den var god, skal jeg love dere for is er noe Italienere kan lage.


Graven Brando selv som var så hjertelig tilstede - og hans vakre kone fra Cuba ( som vi ikke hadde vett å ta bilde av) og deres to nydelige tvillingbarn som sprang rundt dem. Det var en gård som er som et hjem og du møter de samme søte menneskene hver dag. De smiler og er blide og legger tilrette for at vi som er gjester bare skal ha det fint. 

Alt dette er gode opplevelse som går utenpå det materielle og som gjør det hele til den virkelige gode opplevelsen. Sitoscana fortjener ros for de steder og de gode vertskap de plukker ut til sine gjester. Det var en viktig kvalitetssikring som lå i bunn for oss når vi valgte denne gården. Nå står det bare igjen å sende dem en hyggelig Mail om hvor fornøyde vi er - og bestille vårt besøk hos dem til høsten  :-)

1 kommentar:

  1. Ja for et sted! Det kjennes som om jeg har ligget på lading en hel uke, nå går det lett som en lek med 8 uker til sommerferien :)

    //Signe

    SvarSlett