lørdag 21. juni 2014

Årets kulturuke er i gang!

Festspillene i Nord-Norge er i gang for 50.gang og værgudene blåste og regnet disse i gang i dag. Vi frøs på oss naggelbett, krægda og det som sannsynligvis værre er men åpna blei de - og det med ei sporty og nærværende Dronning tilstede. Den dama kan vi bare ha respekt for og hun gjør jobben sin med stil - uansett vær og føreforhold. Godt innpakket i bunad, sikkert med ullmakko under - fortalte hun oss at hun var kommet hjem. Og vi tror henne, for vi ser ho nordpå hvert eneste år!

Byens egen unge Torild Johanessen fikk snakke lenge med Dronningen

Forøvrig er vi så heldige å ha vår egen festspill-gjest denne uka. Etter at vi fikk ordnet med ny sovesofa på gjesterommet og overligg-madrass (som vi måtte legge dobbel til en enslig svale...), tror vi at det kan sammenlignes med "Prinsessa på erta" - og vi håper hun får sove godt :-)
En vakker blomst hadde hun med seg så vårt hjem bærer preg av godt selskap denne kommende uke.


Vakre farger pynter bordet i by-leiligheta vår

Vi har bestilt billetter til flere konserter og allerede i kveld skal vi på Nordic Hall til stor stemning og stor musikk - selv om vi ikke aner hva vi skal på! Og det er akkurat den magien som festspillene legger opp til og som Tone Winje i sin tale fremhevet; modige folk går med godt mot til nye møter med spennende folk og musikk - og de garanterer for kvaliteten!
Det blir spennende å se og høre - vi hiver oss ut i det :-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar