onsdag 2. januar 2013

Godt nytt år i 2013!


Så har engelen fra gjesterommet på loftet i Brygga fått nytt liv - og nå som vokter over det gode liv i "Englestua". Her skal det serveres himmelsk mat, drikkes velsignet god vin, synges opphøyde sanger, leses inderlige tekster og avnytes det gode liv. Endelig fikk vi vårt velsignede rom og her er det godt å være. Her får mitt yndlingssitat: "Salig er stillhetens øyeblikk - for da arbeider vår sjel" - en helt ny betydning. Ikke har vi tv på brygga og dårlig mobildekning, men i Englestua er det enda mer rom for å ta inn naturen og det vakre landskapet. Med utsikt fra større vinkel enn øyet rekker over og blåtimen over Lofotveggen ble årets siste dag en opplevelse fra finstua. Resten av blåtimen måtte overværes fra boblebadet med Karlsvogna som øste av sin glans over hodet på oss - snakk om høy stjernehimmel vegg i vegg med Englestua!

Måtte 2013 bli et fantastisk år for oss alle!


6 kommentarer:

  1. Gleder oss til mage gode måltider ute i englesuta ja :)

    SvarSlett
  2. Trodde nesten du var blitt religiøs, men så blei jeg glad for hva den skulle brukes til. Gleder oss!!!Godt Nyttår til dere.

    Klem fra Grete

    SvarSlett
  3. Så fin blogg du har laga. Ut i fra den ser æ at du og dine har d bra. Koselig me en skjønn liten prins i familen. Godt nytt år og gratulerer me overstått bursdag som va i desember. Klem fra Hilde i Narvik..

    SvarSlett
  4. Riktig godt nytt år, Lisbeth. Ser ut som dere har fått det kjempekoselig på brygga (både inne og ute). Stamp er en god ting:-)) Her i Mosjøen er vi godt i gang med det nye året med jobb, skole, trening osv. Og så har vi bestilt storbyferie til Amsterdam i sommer for oss og våre 4 ungdommer. Gleder oss til det.
    Kos dere:-)
    Klem fra Else

    SvarSlett
  5. Lisbeths tempel...

    SvarSlett
  6. Sååå fint dæ blei! Gleda meg tel å sjå dæ, alt samma. Dokker ha vorr flenk! Rektig Godt Nytt År og må alle gode ønska gå i oppfyllels! Stor klæm fra ho Elin

    SvarSlett