fredag 12. august 2011

Sommeren er på hell...

Jeg har gått turer i mark og fjell i mange år, men aldri har vel røsslyngen vært vakrere enn i år. Den ligger som lilla tepper og kan vel med rette kalles "nord-norges lavendel". Den lukter som norsk lynghonning skal - bare prøv å kjenn etter.

Og det ble 10 turer i år til Veten i Bø før ferien var over. Får se om det kan bli noen turer til før ny sesong - og ny turbok starter. Det har vært regn kun 1 dag på 4 uker og det har vært slik det pleier heime i Bø; besøk av alle "ungene" og lage god mat og bare sitte på brygga å kose seg med en utsikt vi aldri blir lei av. Litt maling og snekring må også gjøres.

En liten sykkeltur til Lofoten ble det tid til og vi fikk en helt fantastisk dag bl.a. ute på Skrova. Øya er en liten idyll og vi syklet alle små og store stier. Fant også en slags vei som er lysløype om vinteren og den ledet oss til en helt fantastisk strand. Der ble det bading og det var kjempevarmt - tro det eller ei! God mat på Zack-brygga og da trenger men ikke å dra lengre i vårt eget vakre landskap. En tur til Nyksund med noen av ungdommene inkl Dronningruta for Erik og Vegar, hører også med til en vellykket ferie i Vesterålen.

Så ferien gikk som vanlig altfor fort og snart er det striskjorta og havrelefsa igjen - og det i ordets rette forstand! Så nå kan høsten komme med alle sine utfordringer av alle slag. På jobb starter det opp med en studietur med gode kolleger og det er sannlig ikje så værst oppstart. Så skal min kjære være forfatter litt utpå høsten med permisjon fra sin faste jobb. Jeg skal også ha litt fri og være "medhjelper" og muligens blir det en tur til Berlin hvor vi kan disponere en inspirasjonsleilighet til forlaget - det er visst noe alle forfattere må gjøre, må vite :-)

3 kommentarer:

  1. Hurra for en finfin somer i Nord, og forhåpentligvis en liten tur til Berlin til høsten :)
    Klem og lykke til tilbake på jobb igjen!

    SvarSlett
  2. Ja det blei fint med blått, og Casper e sjeleglad førr at det ikkje blei nok et kvitt rom :)

    Klem i byen!

    SvarSlett
  3. Hei hei...sommeren i nord gikk så alt for fort i år...jeg som hadde så mange planer..men vi hadde noen flotte treff både hos Eva og Rolf-Arne og ikke minst på Hongværan:)Flotte bilder du har lagt ut,både av bur:)),terrasse m.m...Gleder meg alt til neste sommer ,du er ei flott pie,ser deg for meg på den flotte "damesykkelen" din :)))Vi sees ...og hils til mannen med de utroligste kunnskaper (les:bienes liv)....stor klem

    SvarSlett