torsdag 30. mars 2017

På ferie med voksne barn - helt topp!

Lura dåkker på ka overskrifta betyr? Den betyr akkurat det som står og i måra e vi klar tel å reise ✈

Æ gleda mæ ustyrtelig og det gjør vesstnok ungan også 👏 Vi begynte med dettan før 10 år sia da æ blei 50 år og da reiste vi alle på langweekend tel Paris. Det gav meirsmak så neste langreise ble til Italia, Stresa og Lago Maggiore og Milano - en fantastisk tur! Da Erik ble 60 ble både unga, kjæreste og familie og venns med tel Italia på vingårdsbesøk tel Le Sodole hos Greven Aldobrando. På bloggen her så har æ med noen glimt fra alle turene. Noen har vært med oss tel Italia og vår kjære landsby Montemagno flere ganga og Vegar har vært med flest ganga.

Så blei nu æ 60 år før jul og da blei det stemt over reisemål og nu ska vi 2 uker tel Vietnam. Reiseselskap er Topas og de har arrangert reise sia 70-tallet. Vi skal på en tur som heter:

Nordvietnam - Kulturel rundrejse blandt bjergstammer, Halongbugtens grønne øer og Hoi Ans hvide sandstrande


Topas sin egen Ecolodge i Nord-Vietnam
Det er så utrolig artig å lage reiseminner med ungene og vi lever lenge på opplevelsene vi har hatt på turene våre. Ingen av oss har vært i Vietnam  før så dette blir særdeles spennende!

Og fra denne turen har ungan EN jobb; de ska lage oss en koselig minnebok i form av et album fra turen. Så Jan vi sett i mørke vinterkvelder å kose oss med fine bilder fra noe som helt sikkert blir en opplevelsesrik tur. Vi høres!

1 kommentar: