søndag 18. september 2016

Trondenes - et hjem for oss...

Utsikten fra godstolen
Da er vi flyttet fra sentrum i Harstad og ut til Trondenes. Alt er ikke ferdig enda men det lever vi godt med. Utsikten er helt magisk for oss som bare har sett rett i naboveggen mot gågata tidligere. Og vi ligger bare et steinkast fra fjæresteinan og dermed er både hav og fjell med i panorama som ligger foran stuevindu vårt. Leiligheten er veldig god å bo i og her er så stille og fredelig. Helga er nå bak oss og jeg savner ikke festlarmen fra sentrum i det hele tatt.

I går kveld prøvde vi både ny steikovn og induksjonskomfyr og det ble et "herre-måltid" som var verdig første lørdags kveld i nytt hjem. Med god Amarone i glasset fra byggherren kunne vi svært fornøyde feire at vi endelig er på plass etter 1 år med planlegging - og venting.

Og utover høsten står trivelige besøk for døren av både barn og gode venner. Det blir hyggelig å ha besøk her ute og rusle tur langs stien ved sjøen. Det er sannelig ikke mange som bor så fint til helt nede ved havet og selv om vi er en del av byen, så oppleves det nesten som vi bor på landet.
På fredag brukte jeg 8 minutter å sykle herfra og til jobben i sentrum. Det går helt kjempefint og i alle fall så lenge det er lyst og godt føre. Tror nok det blir å ta beina fatt når snøen kommer -eller bussen, som stopper rett utgifter døra her.

Så nå kan vi virkelig ikke klage på noe her i verden - Gode venner og familie; hjertelig velkommen på besøk!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar