lørdag 9. april 2016

Brygga i Bø er nå til salgs!



Så er dagen kommet og Brygga ligger ute på Finn.no for salg. Bildet over er med ørneperspektiv sett fra Snarset utover mot horisonten hvor Lofotfjellene sees i det fjerne. Det er tatt med drone i desember 2015.

Vi er nå først i april og vi er selvfølgelig spente på om det er noen som ønsker seg et flott sted i Bø som kan brukes hele året. Det er jo en litt stor hytte i størrelse men den er fullisolert og godkjent som helårsbolig. Det er jo noe mange glemmer når de skal bygge seg hytte, men det tenkte vi på da vi skulle bygge. Det måtte være mulig å bo her hele året om man skulle ønske det. Derfor er det også helårsvei, innlagt strøm og vann/kloakk. Alle rettigheter medfølger dermed som feiing av pipa og tømming av septiktank.

Flinke Mariel har tatt bildene og disse har vi fått masse skryt for! De yter Brygga rettferdighet!
Selvfølgelig må stedet oppleves både i sol og regn, men vi synes jo definitivt at våren, sommeren og høsten er den fineste tiden i fjæra. Det fineste bildet som Mariel tok er nok likevel av nordlyset over Brygga i desember 2015:

Nordlys over Brygga desember 2015

Det er noen som er lei seg for at vi ikke skal ha flere koselige middager, kusinetreff eller sommerfester nede på Brygga. Det kan vi jo godt skjønne og vi har også hatt stor glede av å samle familie og gode venner i godt lag nede i fjæra. Men det er en tid for alt og en god venninne sa så fint; nå blir bare de gode lagene flyttet til Trondenes. Og det har hun helt rett i!

Martini-time i Englebua

Utsikten på Trondenes blir bare enda mer spektakulær enn i fjæra og et velutstyrt kjøkken skal gi alle muligheter for å lage god mat. Så vær velkommen kjære familie og gode venner - bordet er dekket etter september 2016!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar