mandag 22. juni 2015

Festspillbyen Harstad

Så er det festspill i byen igjen og værgudene viser seg fra sin beste side - så langt. Det er liv og røre på hvert hjørne av byen og det høres musikk, latter og summing av stemmer i alle gater.

Vår butikknabo i Storgata Christin på Hjerterdame har vært med å pynte byen til fest med svære blomster i masse farger. Litt artig å tenke på at da vi åpnet det nye NAV-kontoret her i byen, var det hun som laget en blomsterkrukke med slike blomster. Så fikk ordfører i Harstad og Bjarkøy og jeg,  hver vår blomst som vi skulle plante i krukka. Denne står fortsatt i mottaket på NAV-kontoret i dag. Hun hadde da nylig åpnet sin blomsterbutikk og var forfriskende annerledes enn alle andre.

Hjerterdame sine blomster


Vår deltagelse i år er ikke av de mest innholdsrike, vi har ikke funnet så mye som frister i år. Vi skal på konsert på torsdagen med Mari Boine med Festspillprofilen Buljo. Det gleder vi oss til! 

Utover det er det årets store kulinariske begivenhet å gå på Festspillrestauranten som i år heter "Taste by Umami". Som vanlig er det de to eminente kokkene på Umami som kaster seg ut i det og klarer å fornye konseptet hvert år. Vi gleder oss!

Spennende dekorasjoner!







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar