mandag 29. september 2014

Klar til høstens innsats!


Her er Åse i kveldsstemning med utsikt til Pisa

Høstferien er over og nå er vi klare til alle høstens utfordringer. En deilig uke på "lading" i Toscana har gjort underverker. Gode venner delte opplevelsen med oss og mye god mat og vin er satt til livs.

Vi har besøkt et par nye vingårder, men så langt er det ingen som slår vår fine vingård fra i juni - Le Sodole i nærheten av Pontedera. Vi måtte innom der å hilse på og traff Greve Brando i kjent stil. Han ba oss hilse til alle gjester fra i sommer og han var begeistret for våre norske venner.

 

Her titter Åse fram.....

Det er sant som sies - at kosen med ferie er en jobb å gå til. Det var ikke noe tungt å komme hjem igjen og turen ble lang nok; Sandefjord, Pisa/Montemagno og Oslo til slutt. Det ble tid til en middag med yngste sønn der og det er alltid koselig.

Hjemme regner det, men det er slik høsten er. Nå venter slakt av villsaulam på å bli prekevert og tatt vare på og gjort klar til vinterens gode måltider. Det skal lages kjøttrull, pinnekjøtt og gode steiker skal ordnes. Villsaulam er blitt vår soleklare favoritt og vi gleder oss til å lage mat til familie og venner - med god vin til :-)  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar