torsdag 1. mai 2014

Siste kveld med damene - The Fitness Ladies!

Kvelden startet i baren med stivpyntede damer i alle regnbuens farger! Vi ser jo selvfølgelig litt mer freshe ut nå enn da vi kom, med litt gylden brunfarge og strålende smil etter vel gjennomført uke. Champagnefaktoren var høy og det skulle den vise seg å bli hele kvelden :-)

Da vi reiste oss for å skulle gå til middag, ble våre to søte kursledere bedt om å sette seg på en sofa mot dansegulvet. Vi gjennomførte en sang og en ræp - med hilsen og takk til begge for en strålende uke :-) mulig det kommer bilde - og kanskje en videosnutt fra denne fremføringen senere...

Deilig middag ble avrundet i utebransjen hvor vi fikk gaver fra våre to vakre reiseledere, trenere, engler og nydelige Damer med STOR D! Ann Heide delte en metafor med oss og ba oss å bruke "tidbanken" vår og ikke sløse med den tiden vi har. Når dagen et over er dagens verdi i timer og minutter brukt opp og kan ikke spares til en annen gang. Noe å tenke på når vi vurderer å utsette noe til en annen ganng?
 
Skjønne Ann-Elisabeth danset sommerfugldans til oss og jeg får enda gåsehud over hele kroppen når jeg tenker på hvor nydelig en gave det var - tusen, tusen takk søte du :-) Så fikk vi alle utdelt kursbevis for bestått Frisk uke; et nydelig armbånd som jeg personlig synes er mye mer verd enn "100 vekttall" ( æ e nu enda SÅ gammel, veit dåkker - at æ lika vekttall bedre enn kjedelige studiepoeng) Det blir et flott minne å ta frem til minne om turen og alle de fine Damer som vi har fått møte.
Fin "bestått-medalje"




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar