tirsdag 29. oktober 2013

Det er "Mitt liv"

Vi er så heldige å få være med i et prosjekt i samarbeid med Forandringsfabrikken og Barnevernsproffene og mange flere parter bla KS, Bufdir, Høgskoler, Fylkesmann og BLD.


Prosjektet handlet om at barns stemme skal bli hørt og det skal være et utviklingsarbeidet på grunnplanet i barnevernet. Målet er å utvikle et mer helhetlig barnevern gjennom at barn og unge får god informasjon, får si sin mening, blir tatt på alvor og får mer innflytelse - i sitt liv.

Prosjektet skal vare i 2 år og vi er 12 tjenester fra hele landet som er invitert med. Nordpå er det oss i VB og Harstad som er med. Det skal utvikles arbeidsmåter, rutiner og systemendringer som barnevern og unge i barnevern opplever som effektfullt og respektfullt. Det skal gi ny kunnskap til kommunalt og statlig barnevern og bidra til utvikling, innovasjon og endring.

Vi er nå på kick-off-samling i Oslo og har møtt noen fantastiske Barnevernsproffer som deler fra sine liv med oss. De gir oss råd og innspill ut fra sine erfaringer og det er ganske sterke historier de har med seg i ryggsekken.

Se Barnevernsproffene på Facebook for mer informasjon.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar