fredag 27. juli 2012

Etter regn kommer alltid sol!


OLJEBORING: En beslutning om å åpne Lofoten og Vesterålen for leting etter olje og gass må tas raskt, og feltene må bygges ut dersom det blir gjort funn, sier administrerende direktør Per Terje Vold i Oljeindustriens Landsforening (OLF). Foto: Espen Røst / Dagbladet

Nå har det vært skikkelig uvær og regn i 2 uker nordpå og det er heller sjelden kost midt på sommeren. Vi har grillet, drukket vin og ellers gjort det bste ut av det og lest god krim og sett film. Og nå er vi belønnet - sola skinner og vi har hatt en fantastisl dag på byens tak i Harstad. God mat, god vin og gode kolleger har gjort dagen til en fest :-)

2 kommentarer:

  1. Ja, har sett at været har vært dårlig. Vi var tross alt heldig som tok tidlig ferie i nord. Hadde sol, men kald vind.
    Håper dere får noen fine dager før ferien er over.
    Vi drar til Kreta 1uke 25. august. Trenger litt sol og varme.

    Klem Grete.

    SvarSlett
  2. Blir så imponert av bildene dine - de er flotte! Her er det litt regn og litt sol og litt av alt, egentlig. Idag har jeg bare så vidt rukket å stikke nesa utenfor døra for å ta noe kratt rundt om - og så var det på'an igjen. Katta og jeg spurta i hus før vi ble helt dyvåte. Kan hende det lyser opp igjen... E dæ ikkje dæ vi norlænninga e kjent førr, de dærre mæ optimismen?
    Ellers e dæ et himla liv her nere mæ ekstremkjærringa Frida som ha stjælt veien tel Hokksund, så himmelen må vette korsen man ska kom seg tel Drammen uten å kjøre over Oslo. Væl, dæ bli vel ei råd, kjæresten kainn sånne spesielle veia.
    Håpa at dokker kosa dokk mæ ferie. Stooor klæm herfra tel dokker! Elin

    SvarSlett