fredag 3. februar 2012

Koselig by-helg med ungdommene...


The Descendants pl.

Da er det by-helg med besøk av Signe og Casper. Mor har fått deilig fiskesuppe på kok, drikker vin mens jeg venter og vi skal på koselig kino i kveld. I morgen er det tur på byen for gutta til stedet¨s "spill-butikk" som passer for nerder som elsker spill og moro på data :-) Der får gemalen gode innspill fra Casper... Damene tar en tur på Spa for fotpleie inkl neglelakk - ola-la - deilig å slippe det selv for en gangs skyld :-)


Kveldens anbefaling:

Matt King (George Clooney) får livet sitt snudd på hodet da hans kone havner i koma etter en stygg båtulykke.. Han forsøker så godt han kan å fikse forholdet til sine to tenåringsdøtre og få en mer aktiv rolle i deres oppvekst enn han har hatt tidligere. Del omtalen:


Med 10åringen Scottie (Amara Miller) og den selvopptatte 17-årige Alexandra (Shailene Woodley) i hus har han ikke den letteste jobben foran seg. I tillegg er han som hele slektens utnevnte leder, ansvarlig for avgjørelsen om å selge unna et stort stykke land familien har eid i generasjoner på Hawaii.
Når Alexandra midt i alt slipper bomben om at moren hadde et forhold på si, raser verden sammen for Matt. Han bestemmer seg for å ta med sine to døtre på en ellevill jakt etter sin kones elsker.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar