tirsdag 20. september 2011

Montemagno - here we come....



Da vi ikke fikk leilighet i Berlin når vi ønsket, ble det bestillt billetter til en deilig liten landsby rett utenfor Pisa i Italia. Det er bare knapt et år siden vi var i Milano og Stresa på blåtur med ungdommene og nå er vi snart på tur igjen. Vi har funnet et norsk par som har flotte tilbud i klassiske Toscana : http://www.sitoscana.com/

Vi reiser nedover 14.10. og blir en uke og Vegar kommer etter på mandag og holder oss med selskap resten av uka. I tillegg til å reise rundt omkring Pisa og Siena, har vi planer om å ta turen til Le Cinque Terre. Det skal være en fantastisk tur både langs veiene/stiene mellom de 5 små byene og til sjøs, hvis man ønsker det.

http://no.wikipedia.org/wiki/Cinque_Terre




Tenker det er på tide å begynne å se seg om etter den rette plassen for å tilbringe noen måneder under den svarteste vinteren nordpå når vi blir pensjonister? Kanskje er det her i dette vakre området vi finner vårt paradis?

4 kommentarer:

  1. Ja. det der så ikke dumt ut.

    SvarSlett
  2. Glemte å si at vi får se litt nærmere på dette.
    Grete

    SvarSlett
  3. Tror dere har funnet enda et "smultronstelle"!
    Gleder meg til å høre mer om turen.
    Ingrid

    SvarSlett
  4. Fantastisk fint, Lisbeth. Her går det an å tilbringe det gode liv....:-)
    Du må skrive rapport når du har vært der.
    Vi skal forresten ei uke til Gran Canaria snart, reisen den 28. september. Blir utrolig godt med ferie nå etter hyttebygging, div. annet og nesten ingen ferie i sommer.
    Kos dere masse:-)
    Else

    SvarSlett