torsdag 9. september 2010

København - here we come....


På mandags morgen er det å sette seg på flybussen og dra til Evenes for en liten studietur til København. Det blir litt ventetid på Gardemoen og da har en kollega og jeg først tenkt å ta oss en solid runde i tax-free-avdelingen på utland. Så skal vi finne oss en koselig restaurant og slappe av med god mat og et glass vin. Når resten av kollegeiet ankommer skal vi dra i samlet flokk til København og da blir det kveldstur på byen.

Så skal vi på besøk til flere jobb-senter i og utenfor byen, men det blir likevel god tid til noen turer rundt i byen på kveldstid tirsdag. Siste besøk blir onsdag før den lange reisen hjem igjen. Håper vi får faglig godt utbytte av turen slik at gode ideer til vårt eget jobb-senter kan få næring. Så er det å brette opp ermene når vi er hjemme igjen og sette gode ideer ut i virkelig satsing. Det blir spennende utover høsten!

3 kommentarer:

  1. Vi e nu altså en bereist familie, det skal nu gudan vette! Du fer tell køben og han Vegar tell paris, så skal vi alle sammen til Italia og så skal æ til Nederland rett etterpå det igjænn :)

    SvarSlett
  2. Og Erik var i København i forrige uke, det e ikje dårlig :) Kati fer du tel Nederland og bli du mange daga?

    SvarSlett
  3. Fer 13-18 oktober :) Det bli bra!

    SvarSlett