søndag 15. august 2010

Da er ferien over for i år...

Det siste vi gjorde i natt før ferien var over, var å berge paviljongen ute for kulingen og båten fra å havne i steinan i fjæra. Du store min - det er første gang at ferien har starta med kuling og avsluttes med kuling!
Sånn er det å bo nordpå og tenk at det trives vi med. Det har vore 4 uke med blanda vær, men mange koselige selskap med mye god mat og drikke. Yndlingsretten i sommer har vært kveite med godt smør, løk og sitron i folie på grillen - nam, nam... selvfølgelig med god hvitvin til :)
Kusinetreff, vennetreff og familieselskap har avløst hverandre og så er naustet behørig innviet av alle dets fedre på fredag den 13. - uten uhell av noe slag. Nå er neste hus under planlegging og forhåpentligvis går det ikke 3 år før vi kan ha innvielse på det :)
Nå er vi tilbake i byen igjen og det er tid for hverdager og jobb med alle dets utfordringer. Må innrømme at jeg alltid sliter litt med å "komme i gang" men det går seg nok til - som det alltid gjør. Håper alle mine på jobb har hatt en god ferie og at høsten blir spennende!

1 kommentar:

  1. Godt å hør at dokker har hatt fin ferie, og lykke til med å kom dokker opp i morra tidlig :)

    Nu får vi bære begynn å gled oss til september!!

    SvarSlett