lørdag 5. oktober 2013

Nydelig mat laget sammen med Silvia :-)

Kokkeaften i Casetta Livia - Siliva kommer opp bakken med 2 poser fulle av råvarer og det hun trenger for å lage mat - inkl vin til oss. Vi betalte €50 pr person for hele kalaset - og det var det verd!
Antipasti: 4 forskjellige bruscetta


Primo: her et Silvia i gang med å lage den beste lasagne vi har smakt. Nydelig!

Secondo:tynn kalvefilet stekt med litt smør, olje hvitløk og Marsala vin over
Frityrstekte poteter og succini-blomster - fantastico!

Dolce: fantastisk god tiramisu:-) - nu har vi lært det!

Og da var det ikke så mye mer vi klarte den dagen......
I løpet av natten dro et heftig uvær forbi og det er sannelig spennende med så mye lyn og torden, regn og vind -kan ikke helt sammenlignes med våre nord- norske uvær, nei....





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar