Da er det fredag igjen og bordet er dekket. I dag går det i rødt for nå har det vært lilla i flere uker. Og det er LITT for tidlig til gule påskefarger, så da var valget enkelt for disse røde, lekre tulipanene... Ellers er menyen vanlig "ala Furevik/Ringstad"
Forrett:
* Hjembakt dansk rugbrød (ristet) med creme fraiche, hakket rødløk og hjemmelaget rognkaviar + nykvernet pepper (oppskrift under på foregående innlegg)
Til dette prøver vi i dag en champagne E.Michel (etter anbefaling fra damene på polet)
Hovedrett:
* Afrikansk kjøttgryte med masse godt krydder, squash og kikerter - Erik spesial!
Til denne drikker vi en rødvin fra Sicilia, Epicuro 2009
Dessert::
* Sjokolademousse med bringebær og vaniljesaus
Til denne drikker vi en Italiensk dessertvin Recioto 2009 - og god kaffe
Ble du inspirert nå til å lage en bedre middag? Sett i gang - nå tar vi oss et glass i anledning helga mens vi venter på våre gjester.... Ha en riktig god helg!
Nam! Det hørtes godt ut!
SvarSlettVi gleder oss til matglade øyeblikk på Brygga til påske ♥
Hei.
SvarSlettHimmel og hav, det hørtes fantastisk godt ut. Rene gourmetresauranten....:-)Regner med at det begynner å våres på Bø etterhvert. Håper dere får en flott påske med masse sol slik at altanlivet kan nytes:-)Vi snekrer og snekrer på hytta på Dønna, det går fremover. Rommene er bolket av og alt er kommet opp på veggene. Nå er det bare gulv og innredninger, og en del listing igjen og så er den klar til bruk. Gleder oss.... Else